MKF-Alies augustus 2019-23

Caroline Mullers

Adviseur en Coach

Caroline Mullers is adviseur, trainer en coach op het gebied van organisatieontwikkeling, goed werkgeverschap en persoonlijk leiderschap. Daarnaast is zij werkzaam als freelance universitair docent. Zij houdt ervan om de kritische onderzoeksgeest van de universiteit te kunnen combineren met de dynamiek van het bedrijfsleven.

Het is haar passie om organisaties en individuen te ondersteunen in hun ontwikkeling en om hen tot bloei te zien komen. Zij gelooft dat organisaties en mensen groeien als er meer verbinding is; verbinding met de missie van een organisatie, verbinding met elkaar en verbinding met zichzelf. Voor oprechte verbinding is vertrouwen, moed en menselijkheid nodig.
Caroline traint en begeleidt individuen en organisaties op een open en betrokken manier, waarbij ze een veilige omgeving creëert waarin anderen zich ook open durven te stellen. Haar aanpak is zowel resultaatgericht als mensgericht. Ze kan helder communiceren en weet verbinding te maken met en tussen anderen.

Ze heeft ruim 8 jaar ervaring als consultant en trainer bij uiteenlopende organisaties, waarbij zij organisaties ondersteund heeft om zich te ontwikkelen naar goed werkgeverschap. Thema’s als leiderschap, samenwerking en organisatiecultuur zijn daarbij leidend geweest Caroline startte in 2018 als zelfstandig adviseur, trainer en coach. Zij behaalde haar master Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en volgt momenteel de driejarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen in Utrecht.