Anneke Dekker - Academic Vision

Anneke Dekker

Coach en trainer

Anneke Dekker is gecertificeerd coach en trainer op het vlak van bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.

Het is haar missie om studenten en young professionals te ondersteunen om krachtige keuzes te maken vanuit hun persoonlijke missie en doelen. Daarnaast biedt zij training in slimme timemanagement tools, gericht op o.a. plannen, prioriteren en het omgaan met uitstelgedrag. Deze combinatie van bewustwording en praktische tools biedt een krachtige wijze om persoonlijke effectiviteit te verhogen en meer focus, rust en ruimte te ervaren.

Anneke coacht vanuit empathie en de flexibiliteit om aan te voelen en mee te bewegen. Hiermee creëert zij een veilige omgeving voor anderen om zich open te stellen. Tegelijk is haar werkwijze praktisch en resultaatgericht. Zij kan helder en toegankelijk communiceren en vindt makkelijk aansluiting bij studenten en young professionals.

Voordat zij als zelfstandig coach en trainer aan de slag ging, is zij acht jaar werkzaam geweest als casemanager en (assistent)projectmanager bij de Raad voor de Kinderbescherming. Anneke heeft de studie Pedagogische Wetenschappen voltooid met een Master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken. Daarna volgde zij diverse trainings- en coachingsopleidingen.