Coaching voor leiders in het onderwijs

Naar beneden - Academic Vision

Individuele support bij leiderschapsontwikkeling en persoonlijke uitdagingen

Even stilstaan brengt je verder


Heb ik het wel in huis om een echte leider te zijn?
Hoe motiveer en inspireer ik anderen?
Ik loop tegen een moeilijke situatie aan, hoe ga ik hier mee om?
Wat kan ik doen om mijzelf als leider gezond en in balans te houden?
Hoe bouw ik een sterk team in onderwijs of onderzoek? 

Herken jij je in een van deze vragen of heb je een andere vraag?

Wij bieden individuele support aan mensen met een leiderschapsrol in het onderwijs. BIj alle vragen of ontwikkeldoelen die zij hebben. Op het professionele èn op het persoonlijke vlak. Met de ruimte, aandacht en support die we bieden, creëren we een voor jou de mogelijkheid om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Samen zorgen we ervoor dat jij aan het einde weer 'lekker in je vel en stevig in het zadel' zit.

Hieronder vind je de verschillende begeleidingstrajecten die wij bieden. Coaching is maatwerk, dus neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij luisteren naar jou specifieke wensen en behoeftes en je kunnen vertellen hoe we jou optimaal kunnen ondersteunen.

VUlogo_NL_Wit_HR_RGB_tcm289-201376
utrecht-university-275-logo
uva-logo-uvamerken_eng-1406x236--300dpi
58340fb4-e33a-4d0b-af17-8d596fa93663_WUR_RGB_standard
rugr_feb_logoen_rood_rgb

Leiderschapscoaching


Welke leiderschapsstijl past het beste bij mij en bij mijn organisatie?
Hoe zorg ik als leidinggevende voor een gezonde balans van werk en privé?
Wat kan ik doen om meer verbinding te creëren in mijn Managementteam?

Herken je je in één van deze vragen of heb je een andere vraag? De zeer ervaren en betrokken leiderschapscoaches van AcademicVision bieden jou de ruimte en support bij alle vragen of doelen die jij hebt als leider in het onderwijs. Zodat jij jouw leiderschapsrol vanuit rust, helderheid en inspiratie kunt (blijven) vervullen.

Bel of mail ons om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Individueel leiderschapstraject


Ik heb een leiderschapsrol gekregen, hoe maak ik een goede start?
Hoe kan ik vanuit rust en helderheid mijn leiderschapsrol invullen?
Hoe zorg ik voor motivatie bij mijn teamleden om met elkaar aan de slag te gaan?
Hoe geef ik ‘als leider’ ruimte aan anderen en behoud ik wel de leiding?

Bij deze vragen (en vele andere) staan we stil tijdens dit individuele leiderschapstraject ‘De Essentie van Leiderschap’, een inspirerend en kernachtig traject dat je in 5 sessies ondersteunt om je leiderschap verder te ontwikkelen en bij te dragen aan optimale samenwerking in jouw team of afdeling.

Dit traject is combinatie van cursus en coaching en brengt je bij de kern van leiderschap en brengt je een stevig fundament voor jouw leidende rol in het onderwijs.

Loopbaancoaching

Hoe kan ik mijn kwaliteiten, talenten en ervaring optimaal inzetten in een baan?
Welke rol in de samenleving past het beste bij mij? Wat is mijn missie?
Hoe behoud ik een gezonde balans tussen werk en privé?
In wat voor soort werkomgeving kom ik meer tot mijn recht?
Ik ben op zoek naar een baan waar ik meer zingeving bij ervaar.

Herken je je in één van deze vragen of heb je een andere vraag rondom je loopbaan of werk? 

Onze coaches van AcademicVision bieden je de ruimte en support om antwoorden te vinden op jouw vragen. Samen creëren we een passend traject voor persoonlijke en professionele groei. Wij geloven dat wanneer jij werkt vanuit jouw kwaliteiten, passies en talenten, jijzelf de meeste vervulling ervaart èn je tegelijkertijd de grootst mogelijke bijdrage levert aan onze samenleving.  

Personal coaching

Als leider in het onderwijs kom je de nodige uitdagingen tegen, in het werk, maar soms ook in je privé leven. Een echtscheiding, ziekte, het verlies van een dierbare, een conflict, om maar wat voorbeelden te noemen. Met alle vragen en doelen op het persoonlijke en professionele vlak kan je bij onze betrokken en ervaren coaches terecht voor individuele begeleiding.

Wij hebben fijne coachinglocaties, waar jij de ruimte hebt om even op afstand van je werk en privé alles te overzien en te reflecteren. Maar ook om in contact te komen met je doelen en verlangens en om te ontdekken welke patronen en valkuilen in de weg staan om deze doelen en verlangens te verwezenlijken.

We ondersteunen je om te groeien in bewustzijn en om je doelen en verlangens te verwezenlijken. Zodat jij (weer) lekker in je vel zit en stevig in het zadel!

Sparren & Advies

Heb je behoefte om even met iemand te sparren die de onderwijscontext goed kent? 
Of wil je graag advies over een onderwerp op het gebied van leiderschap, organisatie of onderwijs? 

Wij, van Academic Vision, zijn zeer goed bekend met het hoger onderwijs en ondersteunen je graag bij de vragen of ideeën die je hebt. Of het nu gaat om een grote cultuurverandering, een accreditatie, een conflict of een ontwikkelingsprogramma voor directeuren of docenten.

Wij bieden je vrijblijvend een eerste gesprek, waarin we naar je luisteren om je al direct wat eerste support te bieden.

Neem contact met ons op!

Kijk ook eens wat Academic Vision kan betekenen op het gebied van Teamsupport en Leiderschapscoaching.

Amsterdam
VU MC
3
ACTA
4

Wat is jouw of jullie wens voor verdere ontwikkeling?  

Neem graag contact met ons op!