Femma Roschar - Academic Vision

Femma Roschar

Coach en Trainer

Femma Roschar is in het hoger onderwijs werkzaam als docent en coach en heeft een grote voorliefde voor de interne ontdekkingsreizen die mensen maken.

Haar grootste passie is het ondersteunen van anderen om te werken en te leven met vervulling en een verschil te maken voor anderen. Met lichtheid en compassie voelt zij in en kijkt ze mee naar effecten en mogelijkheden vanuit verschillende perspectieven. Daarmee creëert zij ruimte voor iedereen om in vrijheid te ontdekken en vorm te geven aan belangrijke wensen, verlangens en doelen. Haar kernkwaliteiten zijn haar onbevangenheid, sensitiviteit, verbeeldingskracht en nieuwsgierigheid.

Zij biedt coaching en training aan studenten en docenten op het vlak van persoonlijk leiderschap & effectiviteit, groepsdynamische processen. onderhandelingsvaardigheden, innovatieve leerprocessen, communicatie en presentatietechnieken.

Femma is sinds 2006 werkzaam in het onderwijs, als docent psychopathologie, ontwikkelingspsychologie, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Momenteel is zij werkzaam bij de Wageningen University and Research (WUR). Na haar studie Gezondheidswetenschappen volgde zij een Postdoc GZ Psychologie en een Postdoc Mediation.