Frank Buskermolen - Academic Vision

Frank Buskermolen

Adviseur en managementcoach

Frank Buskermolen is reeds sinds 1988 werkzaam in het onderwijs en is een zeer ervaren adviseur en manager, managementcoach en facilitator op uiteenlopende vraagstukken.

Zijn drijfveer is om mensen vooral samen geïnspireerd en gezond te laten werken en leren, met de juiste focus op goed onderwijs. Frank ziet de rol van opleiding en onderwijs in de maatschappij als ongekend belangrijk en daar draagt hij graag aan bij.

Hij werkt veel aan onderwijs- & organisatievraagstukken, zowel met het middenkader als directies en besturen. Dat kan zowel gaan over koers en strategie, ontwikkeling van de organisatie en het aanbod als over leiderschap en aansturing. Hierin is de kracht van Frank zijn beschouwend en analytisch vermogen gecombineerd met compassie en daadkracht. Hij brengt waar nodig rust en overzicht en heeft veel oog voor de samenhang van alle facetten voor goed onderwijs.

In het onderwijs heeft Frank de afgelopen dertig jaar uiteenlopende advies-, project- management- en directiefuncties bekleed bij tientallen hogescholen, universiteiten en ROC’s. Ook heeft hij ervaring met internationale samenwerkingen. Zijn achtergrond ligt in de onderwijskunde en organisatiekunde/management.