Imre Végh - Academic Vision

Imre Végh

Coach en trainer

Imre is internationaal trainer, gespreksleider en (team)coach in het hoger onderwijs, de politiek en ontwikkelingsorganisaties, die hart en hoofd graag met elkaar verbindt.

Hij heeft een passie voor persoonlijk leiderschap, zingeving, ethiek, kritisch denken én messcherpe communicatie. Op ontwapenende en inspirerende wijze haalt hij het beste in mensen boven. Hij houdt ervan prikkelende vragen te stellen, aannames te testen en argumenten te ontleden, maar is altijd gericht op groei en leren. Als idealist in hart en nieren zet hij zijn kritische geest graag in voor een betere wereld. Scherp als het moet, met humor als het kan.

Imre werkte onder meer met verschillende politici en parlementariërs, met ontwikkelingsorganisaties in onder meer Uganda, Laos en Vietnam, voor commerciële bedrijven en veel bij universiteiten: van het Honours Programma van de Rijksuniversiteit Groningen, tot de Nyenrode Business University, van phd’s op de TU Delft tot studenten van de University of Beijing.

Imre is getrouwd en woont in Utrecht. Hij heeft een passie voor ruimtevaart, schaken en botanische tuinen en hij kan niet wachten om zijn peuterzoontje hier alles over te vertellen.