Mireya Lit-Klumpers - AcademicVision

Mireya Lit-Klumpers

Coach en trainer

Mireya is gecertificeerd coach en trainer met veel ervaring binnen onderwijs en opleidingen.

Mireya is empathisch, kan goed luisteren en heeft een scherp observatievermogen. In haar werk richt zij zich op het bouwen aan zelfvertrouwen en het behalen van persoonlijke doelen. Dit doet zij door middel van het waarderen en vergroten van wat al goed gaat en het creëren van succeservaringen. In haar begeleiding is ze aanmoedigend en praktisch ingesteld.

Voordat Mireya zich volledig richtte op het zelfstandig ondernemerschap, werkte ze als coach en trainer bij Nyenrode Business Universiteit, Luchtverkeersleiding Nederland en ROC van Flevoland.

Mireya heeft veel ervaring in het coachen van studenten en docenten. Als trainer is ze o.a. gespecialiseerd  in studievaardigheden en faalangstreductie. Tevens is zij ervaren in lesobservaties en het begeleiden van intervisie.

Mireya studeerde klinische psychologie en algemene sociale wetenschappen aan de Universiteit Utrecht, gevolgd door geaccrediteerde coachings- en trainersopleidingen. Daarnaast volgde ze vele cursussen, waaronder Rationeel Emotieve Therapie (RET) en stress- en burn-outbegeleiding.