Tamara Verkeste - Academic Vision

Tamara Verkeste

Coach en trainer

Tamara Verkeste is coach en trainer in het hoger onderwijs en richt zich vooral op jongeren en hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In deze continue veranderende en complexe wereld waarin excelleren ook steeds meer de norm lijkt te zijn, ziet ze veel jongeren die worstelen met de druk en spanning die zij ervaren. Ze gelooft dat het daarom zo essentieel is om de aansluiting met jezelf te behouden en in contact te komen met je talenten, wat je drijft en wat werkelijk van waarde is. Om van binnenuit eigen keuzes te kunnen maken die plezier, trots en voldoening brengen.

Ze is ruim 10 jaar werkzaam als coach en trainer in het hoger onderwijs. Ze begeleidt studenten individueel en in teamverband bij thema’s als zelfverantwoordelijkheid en zelfsturing, zelfvertrouwen, keuzeprocessen, studieloopbaanbegeleiding en talentontwikkeling. En ze ontwikkelt en organiseert onderwijsprogramma’s, workshops en trainingen die bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en leiderschap.

Ze werkt vanuit een energieke, vriendelijke en nieuwsgierige houding. Betrokkenheid en kwaliteit staan voorop. Ze creëert een open en positieve omgeving waarin vertrouwen, veiligheid en waardering centraal staan; een mooie basis om te leren en ook fouten te kunnen maken. Ze heeft oog voor individuele processen en weet mensen met elkaar te verbinden.

Tamara heeft een opleiding tot loopbaanbegeleider en coach gevolgd en diverse aanvullende trainingen gericht op het begeleiden van individuen en teams. Ze is gecertificeerd Loopbaanprofessional bij NOLOC.